Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > Çarşamba Şeker Fabrikasının yeniden üretime açıldı.

Çarşamba Şeker Fabrikasının yeniden üretime açıldı.

Çarşamba Şeker Fabrikasının yeniden üretime açılması ve çiftçilerin üretime başlamasıyla ilgili Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürü Akif Ulukaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Osman Akman ve diğer yetkililer ile Odamızda ve 11 mahallemizde üreticilerinin katılımıyla toplantılar düzenledik. Şeker pancarı ekimi çiftçilere alternatif ürün olacaktır. Bölgemizin ekonomisine ve istihdama katkı sağlayacaktır.  Şeker fabrikaları bulundukları yerlere katkı sağlayan tesislerdir.  Çarşamba Şeker Fabrikasının faaliyete geçmesinde emeği geçen herkese bütün üreticilerimiz adına teşekkür ederim.