Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > Toprak Mahsulleri Ofisi 2022 Yılı Kabuklu Fındık Alım Töreni, Çarşamba Şeker Fabrikası'nda Gerçekleştirildi.

Samsun Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Milletvekilimiz Sn. Fuat Köktaş, TMO Genel Müdürü Sn. Ahmet Güldal, Kaymakamımız Sn. Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Sn. Halil Akgül, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Arslan Soydan, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sn. İbrahim Sağlam, Şeker Fabrikası Müdürü Sn. Mevlüt Dülger, İlçe Tarım Müdürümüz Sn. İrfan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Taner Özden, Çarşamba TSO Başkanımız Sn. Ahmet Yılmaz , Muhtarlar Derneği Başkanımız Sn. Yusuf Özkan, Samsun İl ve İlçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlarımız, İlçe protokolümüz,Mahalle Muhtarlarımız ve üreticilerimizle birlikte törene katıldık.
Törende fındık alımı yapılarak açılışı gerçekleştirdik.
Toprak Mahsulleri Ofisi teknik personellerine kolaylıklar diler;
2022 yılı fındık alım döneminin tüm üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.
Muammer Aydemir
Çarşamba Ziraat Odası Yön. Krl. Bşk.