Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

Çarşamba Ziraat Odası olarak depremden etkilenen vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz yardım kampanyası için büyük ilgi gösteren yardımsever halkımızın katkılarıyla toplanan personellerimizin tek tek kolilediği yardım malzemelerini ; mahalle muhtarlarımızın, yönetim kurulumuzun, mahalle delegelerimizin , yardımsever halkımızın, tüm personelimizin ve genç kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içinde yardım tırımızı bu akşam yükleyerek deprem bölgesine ulaşması için uğurladık.
Deprem bölgesinde yolladığınız insani yardım malzemelerini afet bölgesine ulaştırmak için Çarşamba Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Metin Tekcan, Meclis Başkanımız İsa Çakır, Yönetim Kurulu üyelerimiz Faruk Sezer ve İlyas Sezgin'i deprem bölgesine yardım tırı eşliğinde uğurladık.
Ayni ve nakdi yardımda bulunan, tüm imkanlarını seferber eden, herzaman yanımızda olan halkımızdan Allah razı olsun.
Yardımda bulunan tüm halkımıza teşekkür ederiz.
Muammer Aydemir