Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > ÇARŞAMBA TARIMSAL ALANLARI İNCELEME

ÇARŞAMBA TARIMSAL ALANLARI İNCELEME

Sayın Valimiz Osman Kaymak İlçe Kaymakamımız Mustafa Güney, Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman, Çarşamba Ziraat Odası Başkanımız Muammer AYDEMİR ve beraberindeki heyetle birlikte Çarşamba’da tarımsal ürerim alanlarını inceledi.

Ziyaretin ilk durağı Melik mahallesinde bulunan 70 dekarlık kapalı alanda üretim yapan bir işletme oldu. Yetkililerden bilgi alan Vali Kaymak, daha sonra Yeşilova mahallesinde, Girişimci Kadın Çiftçi Proje Yarışmasında Ayşe Hanımın Çiftliği adlı projeyle Türkiye 3. sü olan Ayşe Akkuş’u ziyaret etti. Ziyarette projeleriyle birlikte diğer kadın çiftçilerde hazır bulundu. Projeler hakkında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü’nden bilgi alan Vali Osman Kaymak’ın tüm projelerle ayrı ayrı ilgilenmesi üretici bayanları mutlu etti. Ardından ikramlar yapılarak yörenin geleneksel tatları sunuldu.