Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan 700 adet Ramazan Paketi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor

Ramazan ayı nedeniyle Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı tarafından hazırlatılan 700 adet Ramazan gıda paketleri Mahalle Muhtarlarının belirlediği ve muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağladı. İçerisinde bir aileye yetecek gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan paketlerini gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak için Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı ve Mahalle Muhtarları aracılığı ailelere teslim ediliyor.Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ise şunları söyledi; Çarşamba Ziraat Odası olarak içerisinde çeşitli gıda malzemelerin yer aldığı 700 adet gıda paketi hazırladık. Mahalle Muhtarlarımız ile daha önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere hazırladığımız Ramazan paketlerini ulaştırmak için çalışıyoruz. Bu nedenle Ramazan paketlerinin hazırlanmasında ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bu vesile ile tüm Çarşamba Halkına hayırlı Ramazanlar diliyorum