Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > Çarşamba'nın onur konuğu olduğu 4.cü Samsun Tarım Hayvancılık ve Teknoloji fuarının oldukça verimli geçmesinden çok memnun oldum

Bu fuar Samsun'un tarım alanındaki potansiyelini ve hedefini ortaya koydu.Samsun tarımı daha da desteklenirse Samsunlu üreticilerimizin ve işletmelerin daha güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum.

Fuarımıza katılma nezaketini gösteren çok değerli Milletvekillerimize,belediye başkanlarımıza,oda ve borsaların değerli yöneticilerine,bölgemizin değerli akademik öğretim görevlilerine,bize ev sahipliği yaparak kapılarını açan TÜYAP bölge müdürlüğüne,fuara katılan tüm paydaşlarımıza,üreten emek veren,Türk Tarımını geliştirmek için çaba gösteren çok değerli üretici ve çiftçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASI BAŞKANI
MUAMMER AYDEMİR