Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > Her Sene Olduğu Gibi Bu Senede Ramazan Ayında Çarşamba Ziraat Odası Olarak 800 İhtiyaç Sahibi Aileye Alış veriş Kartı Dağıtarak Yanlarında Olduk

Çarşamba Ziraat Odası yönetimi ve meclisi olarak bu sene de her sene olduğu gibi Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelerinin elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalıştık.

Çarşamba’da bulunan 143 mahallemizin muhtarı ile bulunduğumuz istişareler sonucunda ihtiyaç sahibi 800 aileye alışveriş kartı dağıtarak yanlarında olmaya çalıştık.

Ramazan ayı paylaşma ayıdır ve bunun bilincinde olarak hareket etmeye devam edeceğiz.

Ramazan ayının ülkemize ve bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Çarşamba Ziraat Odası Yön. Krl. Bşk.
Muammer AYDEMİR