Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > Odamızın İftar Yemeği

Odamızın İftar Yemeği

Ramazan ayı birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının ön plana çıktığı mübarek bir aydır.

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar programlarıyla gayemiz birlik ve beraberliği sağlamak. Odalarımızı siyasetten uzak tutarak, ilişkilerimizi hangi parti, hangi siyasi iktidar olursa olsun eşit mesafede sürdürüp hep beraber odamız ve çiftçilerimizin menfaati için çalışmaktır. Bu vesileyle önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bu bereketli toprakları bize yurt olarak bırakan, bu uğurda yüzyıllardır şehit olan tüm ecdadımıza ve şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.
İftarımıza katılıp bizlerle beraber olduğunuz için sizleri hürmet ve saygıyla selamlarım. Allah oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin" Muammer AYDEMİR Yön.Krl.Başkanı