Çarşamba Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI BAŞKANLARINDAN BÜYÜKŞEHİR ZİYARETİ Samsun Ziraat Odası Başkanları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zihni Şahin'i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet halinde geçen ziyarette Samsun tarımı ile alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulundular Ziyaretin anısına Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı Ayvacık'ın rölyef tablosunu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.