İftar Yemeğimiz
ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASI OLARAK HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİMİZ İFTAR DAVETİMİZ
ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASI OLARAK HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİMİZ İFTAR DAVETİMİZ
Samsun valisi sayın İbrahim ŞAHİN'in öncülüğünde Mevsimlik Gezici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi toplantısına katıldık.
BİZLERE YARDIMLARINI EKSİK ETMEYEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.
700 adet Ramazan gıda paketleri Mahalle Muhtarlarının belirlediği ve muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağladı.
ırnak’ta 13 askerimizin şehit olması yüreğimizi dağladı
“Çiftçilerimizle, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Ankara’da buluşuyoruz”
Genç sürgünlerde ve çotanaklarda zuruf yüzeyinde ilk önce un serpilmiş gibi bir görüntü, ilerleyen dönemde renkte matlaşma, kahverengileşme ve özellikle erken dönemde hastalığa yakalananlarda kurumalar görülür. Bu şekilde hastalık fındıkta hem verim hem de kalite kayıplarına neden olur.
Bitkisel üretime yönelik; kapama meyve bahçesi tesisi, fide, fidan, iç ve dış mekân süs bitkisi yetiştiriciliği, kontrollü örtü altı yetiştiriciliği, kültür mantarı üretimi
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, toplam 26,8 milyar dolarlık dünya peynir ihracat piyasasında, 162 milyon dolarlık peynir ihraç edebildiğini, bunun ülke potansiyelinin çok altında olduğunu bildirerek, “şu ana kadar tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti, inek sütü üretimde 10’ncu, koyun sütünde 2’nci, keçi sütünde 8’nci, manda sütünde 9’ncu olan Türkiye, peynir üretimini de iki-üç, ihracatını ise peynir çeşitlerini dünyaya tanıtarak en az 8-10 katına çıkarabilir” dedi.
“Çiftçimizi, özellikle de kadın çiftçilerimizi eğitmeden verimlilik sağlanamaz. Bu gerçekten hareketle ülke çapında ‘Kadın Çiftçi Eğitimi’ programını sürdürüyoruz”